Колид Интернационал

 

за производство и продажба
на високо квалитетни
домашни колачиња

sunday-image-from-factory
sunday-about-mission-vision-background-image-slider

Визија...

‘‘

Меѓународно афирмиран и пре-
познаен производител на високо-
квалитетни домашни колачиња.

Мисија...

,,

Сакаме да донесеме високо-квалитетни домашни
колачиња во Вашето соседство и да ги збогатиме
Вашите најдрагоцени моменти. За прослава или
кафе со пријатели, родендени или ден на работа,
ви нудиме голем избор на колачиња кои комбинираат
најдобри состојки пролагодени на вашиот вкус.

sunday-ingridients-for-sucess-title-mk
sunday-sweets-title-mk-top-smeneto
sweets-table-mk
sunday-sweets-biskoti-mk
sunday-pie-background-part-mk-pomalo
sunday-fresh-filo-mk
sunday-sweets-jam-border-mk
sunday-jam-background-mk
sunday-sweets-border-bottom-1920-150
sunday-kolid-inspiration-idea-mk
sunday-kolid-inspiration-left-mk
sunday-kolididea-right
sunday-news-header-top-mk-smeneto
sunday-border-between-news-and-map
sunday-kolid-map-contact-mk

Локација & Контакт

info@kolidgroup.com

Тел: +389 (0)34 351 030
Факс: +389(0)34 351 011

Колид Интернационал
Колешино, Струмица
Република Македонија

sunday-contact-form-bg-fin-750×731

Име       

Е-пошта

sunday-contact-us-mk

2016 © Sunday. Развиено од My Marketing