За Нас

Experience the homemade taste of thetraditional recipes, made by hand.

Company
Profile

Сандеј – компанија за производство, продажба и дистрибуција на високо квалитетни домашни колачиња

  • Постоиме од 2002 година во Колешино, Македонија
  • Сандеј производите се присутни во повеќе од 20 земји
  • Сандеј е семеен бизнис со семејство кое се зголемува
  • Држиме водечка позиција на пазарот и го вреднуваме квалитетот над се