Велосипед

Lazy Bag

Ранец за лаптоп

Bluetooth звучник

Lazy Табуретка

Smart Watch

Пакет производи

Со интерактивна содржина на социјалните мрежи во текот на пет седмици ќе се обидеме да ја поттикнеме креативноста кај вас, а воедно ќе ве изненадиме со дури 42 вредни подароци! Велосипеди, Lazy фотелји, Bluetooth звучници, паметни часовници, ранци за лаптоп, пакет производи и многу други!

Сè што треба да направите е да ги следите нашите профили на социјалните мрежи ФЕЈСБУК и ИНСТАГРАМ и внимателно да ги следите условите за учество.

Недела 1 - Завршен

SUNNY DAY - ПРВА НЕДЕЛА (27.07 - 02.08)

ЗАБАВЕН ПРЕДИЗВИК - ЗАВРШЕН!

 • 2 x LAZY BAG
 • 2 x РАНЕЦ ЗА ЛАПТОП
 • 2 x BLUETOOTH ЗВУЧНИК
 • 2 x ПАКЕТ ПРОИЗВОДИ
 • 2 х ТАБУРЕТКА
Недела 2 - Завршен

SUNNY DAY - ВТОРА НЕДЕЛА (03.08 - 09.08)

ЗАБАВЕН ПРЕДИЗВИК - ЗАВРШЕН!

 • 2 x LAZY BAG
 • 2 x РАНЕЦ ЗА ЛАПТОП
 • 2 x BLUETOOTH ЗВУЧНИК
 • 2 x ПАКЕТ ПРОИЗВОДИ
 • 2 х ТАБУРЕТКА
Недела 3 - Завршен

SUNNY DAY - TРЕТА НЕДЕЛА (10.08 - 16.08)

ЗАБАВЕН ПРЕДИЗВИК - ЗАВРШЕН!

Купувајте од нашите производи и правете аматерски, креативни фотографии со нив. Во игра влегуваат сите кои ќе ни ги испратат своите фотографии на FB или Instagram во наредните седум денови, најдоцна до 15 август. Фотографиите испраќајте ги под објавата, во коцка формат. На 16 август ќе креираме албум со вашите фотографии, а во наредните 7 дена вие ќе имате шанса да собирате лајкови и коментари за вашата креација. Десетте фотографии со најмногу лајкови ќе бидат добитници на вредни подароци!

Недела 4 - Завршен

SUNNY DAY - ЧЕТВРТА НЕДЕЛА (17.08 - 23.08)

ЗАБАВЕН ПРЕДИЗВИК - ЗАВРШЕН!

 • 2 x SMARTWATCH
 • 2 x РАНЕЦ ЗА ЛАПТОП
 • 2 x BLUETOOTH ЗВУЧНИК
 • 2 x ПАКЕТ ПРОИЗВОДИ
 • 2 х ТАБУРЕТКА
Недела 5 - Завршен

SUNNY DAY - ПЕТТА НЕДЕЛА (24.08 - 30.08)

ЗАБАВЕН ПРЕДИЗВИК - ЗАВРШЕН!