За Нас

Почувствувајте го вкусот на традиционалните домашни рецепти

Визија
& Мисија

ВИЗИЈА

Меѓународно афирмиран и препознаен производител на високо-квалитетни домашни колачиња.

МИСИЈА

Сакаме да донесеме високо-квалитетни домашни колачиња во Вашето соседство и да ги збогатиме Вашите најдрагоцени моменти. За прослава или кафе со пријатели, родендени или ден на работа, ви нудиме голем избор на колачиња кои комбинираат најдобри состојки пролагодени на вашиот вкус. Затоа што животот е посладок со Сандеј.

  • Доверливост – го добивате посакуваниот производ, константно
  • Иновативност – сакаме постојано да создаваме нови производи и вкусови
  • Респонзивност – вие сте наш партнер и сакаме да ги слушнеме вашите идеи
  • Достапност – ги носиме нашите колачиња најблиску до вас
  • Ориентираност кон луѓе – високо го вреднуваме задоволството на нашите вработени
  • Општествена одговорност – се грижиме и придонесуваме за подобро општество