За Нас

Почувствувајте го вкусот на традиционалните домашни рецепти

Сертификација
& Загарантиран
Квалитет

Сертифицирано според највисокиот “IFS” стандард

Нашиот искусен тим на технолози го контролира секој производ од самиот почеток низ сите фази на неговото производство. Крајниот производ е подлежен на сите потребни контроли за квалитет и безбедност.

Домашен вкус

Нашите производи се произведени по традиционални рецепти пренесувани низ годините, постојано подобрувани од страна на нашите технолози.

Квалитетот започнува од хигиената

Сите производи се проозведуваат во строго контролирани хигиенски услови. Свежиот воздух во производствениот погон влегува преку посебни филтри кои превенираат од бактерии.

Висококвалитетни состојки

Сите суровини се внимателно избрани од производители со докажан и постојан квалитет. Суровините внимателно се проверуваат при секој прием, а дополнително се анализираат и во надворешни акредитирани лаборатории.

Не содржи ГМО

При производство на нашите производи се користат исклучиво суровини кои немаат ГМО потекло.

Количина на транс масти под 1.0%

Нивото на транс масти во Сандеј производите е исклучително понизок од дозволеното 2%.

Производи пакувани во модифицирана атмосфера

Сандеј производите се пакувани во модифицирана атмосфера во азот.